14 Aralık 2010 Salı

ses veriyorum..

ya da görüntü diyelim :) suskunlugu bozmak adina buralardan biraz noel, biraz kar havasi essin sayfamda.. en kisa zamanda daha uzun yazabilmek dilegiyle, sizi fotograflarla bas basa birakiyorum..

























muhabbet ile efendim..

6 yorum:

  1. Fotoğraflar çok güzel :) Özellikle 4. fotoğrafa bakmaya doyamadım.
    Kar fotoğraflarını görünce içim gitti. İstanbul'a yüzünü bu şekilde göstermiyor kar yıllardır.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar harika, özellikle karla kaplanmış ağaçlara bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. Lou Salome,
    :) yorumuna sevindim.. kar bizleri önce böyle büyüledi, sonra 'kolay kolay kalkmaz' derken bir gecede baktik ki eser o yok güzelim manzaralardan.. ben su anda bile özledim o karlari, yillarin ardinda kalmasi daha baskadir eminim..

    4. fotograf gece saat 1 de odamin camindan flassiz bir cekim.. öyle aydinlik bir geceydi yani :)

    benden de sevgiler :)

    Deryacim,
    cok sevindim yorumuna ya :) fotograflarima güvenim yok hala.. cektiklerime degil de cekemediklerime odaklaniyorum.. inanir misin dün gece yükleyince, fotograftan anlayan biri cikip simdi 'sen de fotograf mi cektigini zannediyorsun' diye yorum birakacak diye aklima bile geldi ;) yani olsa sasirmam :) daha ögrenmem gereken o kadar cok sey var ki :(

    YanıtlaSil
  4. kis oralara cidi ciddi gelmis,henuz burada goremedik beyaz kar manzarasini..fotograflar icimiZi acti.usuyu usuye fotograf cekmek de super bir zevk...darisi basimiza.

    YanıtlaSil
  5. ÇOK GÜZEL OLMUŞ FOTOĞRAFLAR. KIŞI, KARIN SOĞUĞUNU PEK SEVMEM AMA BÖYLE UZAKLARDAN BAKMAK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR :)

    YanıtlaSil
  6. a.y.,
    evet canim, kendi cektigini kullanmak en orjinali ;)

    her bebek bir melek,
    evet canim kis öyle güzel geldi ki mest oldum.. yaz sicaklarindan ziyade böyle güzel bir kisi cok daha fazla sevdigimi farkettim bir kez daha ;) isin güzel tarafi hava pek de sogu degildi.. yani fotograflari cekerken hic üsümedim ;)

    sakar hafiye,
    sakarcim, inan burda olsan sen de severdin.. bambaskaydi bu sefer ki.. masalsi bir güzellik ve üsütmeyene bir hava.. bir de mavmavi gökyüzü.. tekrarini istiyoruumm :)

    YanıtlaSil